Faillissement van De Bruidsmodezaak B.V.:
  

 

 

 

 

 Op 2 mei 2017 heeft de rechtbank Oost-Brabant het faillissement van De Bruidsmodezaak B.V. te Rosmalen uitgesproken met benoeming van mr. F. Ortiz Aldana tot curator.

Er is geen reden om u zorgen te maken. De Bruidsmodezaak is aangesloten bij de Stichting Garantieregelingen CBW (CBW-erkend).

Als u een jurk heeft aanbetaald die al is geleverd en bij De Bruidsmodezaak in de winkel hangt, dan krijgt u op zeer korte termijn bericht over wanneer u deze kunt ophalen tegen betaling van het restant. Daarbij wordt rekening gehouden met uw trouwdatum.

Als u een jurk heeft besteld die nog niet aan De Bruidsmodezaak is geleverd, dan zal de curator eerst onderzoeken of er een oplossing komt via hem. Zo niet (een besluit hierover wordt ook op korte termijn genomen!), dan kunt u een beroep doen op de “CBW-erkend” aanbetalingsgarantie. Deze houdt - kort gezegd - in dat een andere CBW-erkende bruidsmodezaak de aanbetaling verrekent bij een nieuwe aankoop in hun winkel. Meer informatie over de spelregels van deze garantie vindt u hier.

Voor meer informatie kunt u bellen met 088-9730610.

Wij verzoeken u geen telefonisch contact met ons kantoor op te nemen. Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met 088-9730610, of mailen naar advocaten@dekkersmits.com

Wij danken u voor uw begrip.